Zona Restringida


Les festes de Sant Sebastià són una celebració de la vida de la ciutat, dels veïnats. És per això que volem que la cultura, la música, les arts escèniques ocupin els espais que normalment donen vida a la ciutat: comerços, transport públic, carrers i places, equipament municipals (biblioteques, escoletes, poliesportius, oficines, etc.) A Zona Restringida descobrirem espais de la ciutat que normalment no es visiten, i veurem d’altres espais quotidians en un altre context, formant part d’un espectacle. D’aquesta manera, les festes de Sant Sebastià arriben als cinc districtes de Palma per acostar la cultura als palmesans, i animar que els ciutadans descobreixin diferents barris de la ciutat. A continuació podeu consultar la informació dels espectacles i reservar les vostres entrades.

49564212_306414833323253_6017726477116637184_n

COM FUNCIONA?

A cada districte hi haurà un punt de trobada, on els espectadors passaran entre funció i funció gaudint de l’actuació del grup de música ‘For Nickels & Dime’.

Serà en aquest indret que, a l’hora acordada per veure l’espectacle, un guia recollirà al grup de persones i els acompanyarà a l’espai on es realitza cada obra.

Fins aquell moment els espectadors no descobriran l’espai a on es dirigeixen.

Els espectacles tenen una durada aproximada d’uns 15 minuts. 

Les funcions són gratuïtes però és obligatori reservar entrada.

Els passis són a les 18:30h / 19:10h / 19:50h / 20:30h / 21:10h

DATES

Dissabte 12 de gener de 2019 – ENTRADES EXHAURIDES

Districte centre. Punt de trobada: Plaça Santa Eulàlia.

Diumenge 13 de gener de 2019

Districte Platja de Palma  Punt de trobada: Plaça dels Nins.

Divendres 18 de gener de 2019

Districte Ponent. Punt de trobada: Casal de Barri de Son Cotoner. Carrer Juan Gris 20.

Diumenge 20 de gener de 2019

Districte Nord. Punt de trobada: Parc de Can Simonet (Carrer Felip II s/n)

Dilluns 21 de gener de 2019

Districte Llevant. Punt de trobada:  Plaça de la Parroquia de Crist Rei 

Espectacles

Foto For Nickels & Dimes (1)

For Nickels & Dimes


Grup jove format recentment per quatre membres, Laia Ferrer, Alberto Cuart, Toni Amengual i Lluki Portas, que interpreta principalment el seu repertori propi i versions adaptades a l'estil de Folk acústic. Acompanya la seva música amb una posada en escena a on el públic es podrà sentir un membre més de la banda i estar tan còmode com a la sala de casa seva.

Bràquets foto

Els bràquets d'Afrodita


Les deesses que ens representen porten bràquets, no es pentinen ni es depilen. Suen. Escupen. Són contrafetes. En un món tan lleig, quina serà la més bella? Creació Col·lectiva d'As Marias: Lluki Portas, Lucía Sánchez Cervera, Joana Peralta i Alberto Codes

Batwoman

Batwoman


Dues feministes, una, amb molt de pèls. Xocolata i el banc del poble. Batman, Clara Campoamor i Victoria Kent. Intèrprets: Laia Prieto i Núria Sbert. Autoria i direcció: Vicka Duran

sol_sostingut

Sol sostingut


Comèdia gestual improvisada per un músic molt expressiu i un mim sonat. Històries creades a partir de les propostes del públic, sense paraules, i totalment al moment i en directe. Actor: Diego Ingold. Músic: Mon Joan Tiquat

Migrants

Frontera


Poema visual-corporal sobre la memòria, el desarrelament, els somnis, els anhels i les pors de milions de migrants. Què hi ha després de la frontera? Què queda per perdre quan està tot perdut? Creació col·lectiva: Migrants. Direcció: Maite Villar. Espai Sonor: Joan Vila. Disseny d’il·luminació: Toni Amengual. Disseny Gràfic: Héctor Seoane. Disseny de producció, producció executiva i distribució: Joana Peralta

efecto-foehn-21407(1) (2)

Efecte Foehn


Aquest vent transforma les persones… Es diu “l'efecte Foehn”. Diuen que provoca insomni, baralles, ansietat, assassinats, suïcidis… En alguns països com el Canadà o Alemanya, contemplen en el seu codi civil, atenuants en cas de cometre un delicte sota els efectes d'aquest vent. A Espanya es poden sentir els seus efectes als Pirineus, la Sierra de Gredos i a les Illes Canàries. Autora: Christina Gavel. Direcció: Christina Gavel i Biel Jordà. Espai escènic: Christina Gavel. Vídeo en directe: Joana Peralta / Lluki Portas / Biel Jordà. Fotografia: Massay / Vídeo: La Naranja Biónica // Espectascle per a majors de 16 anys

Reservar entrades

RESERVA LA TEVA ENTRADA

Dissabte 12 de gener de 2019 – ENTRADES EXHAURIDES

Districte centre. Punt de trobada: Plaça Santa Eulàlia.

Diumenge 13 de gener de 2019

Districte Platja de Palma  Punt de trobada: Plaça dels Nins.

Divendres 18 de gener de 2019

Districte Ponent. Punt de trobada: Casal de Barri de Son Cotoner. Carrer Juan Gris 20.

Diumenge 20 de gener de 2019

Districte Nord. Punt de trobada: Parc de Can Simonet (Carrer Felip II s/n)

Dilluns 21 de gener de 2019

Districte Llevant. Punt de trobada:  Plaça de la Parroquia de Crist Rei 

Preguntes freqënts

Són gratuïtes les entrades?

Totes les entrades són gratuïtes, al ser places limitades és imprescindible reservar la vostra entrada a la nostra web.

Cada persona pot reservar un màxim de 2 entrades per persona. Es poden reservar fins a les 17h del dia de l’espectacle.

Si a l’hora que comença l’espectacle no ets al punt de trobada, perds el dret a veure l’espectacle.

Com puc saber a quin espai és cada obra?

Els espais es mantenen en secret fins al darrer moment, així que no pots saber amb antelació a quin espai es realitzen les obres.

Pot ser un espai domèstic, un comerç, un equipament municipal, al transport públic. Deixa’t endur i descobreix la ciutat!

Puc veure tots els espectacles en un sol dia?

Hi ha 5 passis de cada espectacle per poder veure en un sol dia tots els espectacles, l’ordre és indiferents, pots triar-lo tu!

Sinó, també pots reservar diferents espectacles a diferents dies.

Ja tenc la meva entrada, ara què faig?

Pots imprimir la teva entrada o dur-la al mòbil.

El dia de l’espectacle, ves al punt de trobada, t’aconsellam que arribis amb suficient antelació, a la Plaça podràs gaudir d’un concert.

A l’hora indicada cerca al guia del teu espectacle que us acompanyarà a l’espai on es realitzarà.

És impescindible ser puntual.

Són accessibles els espais on es realitzen les obres?

És possible que hi hagi alguns espais que no siguin accessibles al 100%, si vols comprovar-ho millor envia un e-mail a hola@ratacultura.com i t’ajudarem!

Tens alguna pregunta més?

Pots contactar amb nosaltres a hola@ratacultura.com

Agraïments

Al personal tècnic de la Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Palma, al Districte Centre, al districte Platja de Palma, al districte Ponent, al districte Nord, al discricte Llevant, a l’EMT, a l’IME, a la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Palma, a la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Palma, al Museu de Mallorca, al Fornet de la Soca, al Pub El Galeón, a la Taberna Manolín, al Taller mecànic Autoracing, al Taller mecànic Mestre Xapi, a la Peluquería Salón Ideal, a l’Associació de Veïnats Es Vivero, a l’Associació de Veïnats Nova Son Cotoner, a les persones que han deixat casa seva i a tots i totes els que ho heu fet possible.

Gràcies!