Gestió culturalcultura4
cultura2
cultura5

Estam vivint la transformació del sector cultural, que gira cap a propostes més innovadores allunyades dels projectes megalòmens del passat.

La crisi econòmica ha romput molts dels esquemes existents i ha provocat l’experimentació dels agents culturals per tirar endavant projectes més propers, participatius i poc convencionals.

 

Així, hem vist com els “consumidors culturals” valoren cada vegada més una experiència que un producte cultural; fet que ha facilitat que es converteixin fins i tot en co-productors de diferents projectes a través del micro-mecenatge.

Creim en la capacitat transformadora dels projectes culturals en la societat actual, i en la necessitat d’apropar creadors i públics sempre fomentant la capacitat de sorprendre i de crear nous públics explorant nous espais i formats. Fins i tot creant espais o projectes pop-up que apareixen per conviure poc temps entre nosaltres.

El finançament de qualsevol projecte cultural és una part fonamental, és important orientar el nostre projecte cap a l’autogestió, planificant una campanya de micro-mecenatge o altres sistemes que permetin aconseguir el finançament necessari per a realitzar-lo. A més no podem oblidar la recerca de patrocini privat o de les línies de subvencions disponibles en les diferents institucions públiques.

 

A més del nostre servei de gestió cultural, també oferim un servei d’assessorament de projectes; si ja tens el teu projecte en marxa però tens alguns dubtes, et podem oferir unes sessions d’assessorament i formació fetes a mida per cobrir les teves necessitats.

 

El que condueix i mou el món no són les màquines sino les idees.

Victor Hugo

Alguns dels serveis que oferim


A Rata, oferim els serveis de gestió cultural, per a tot tipus de projectes, tant en el seu inici i plantejament com en una fase més desenvolupada.

Assessorament personalitzat


A més del nostre servei de gestió cultural, també oferim un servei d’assessorament de projectes; si ja tens el teu projecte en marxa però tens alguns dubtes, et podem oferir unes sessions d’assessorament i formació fetes a mida per cobrir les teves necessitats.

Organització d'esdeveniments


Ens encarregam de tot, des del plantejament de qualsevol esdeveniment cultural (concerts, festivals, fires, etc.), a fases més concretes com el disseny i imatge, recerca d'espai, la coordinació del muntatge, comunicació... També d'esdeveniments pop-up.

Campanyes de Crowdfounding


Aconseguir el finançament del nostre projecte és una de les fases més importants, una de les opcions és recórrer a una campanya de micro-mecenatge, nosaltres t'ajudam a planificar l'estratègia per aconseguir arribar al teu objectiu!