Comunicació amplificada


A rata. oferim un servei integral de comunicació.

En qualsevol projecte cultural, la comunicació n’és una part essencial ja que ens permet arribar als nostres públics i obrir-nos a nous.

En el moment actual, esdevé imprescindible tenir una estratègia de comunicació que ens permeti actuar aprofitant totes les eines que tenim al nostre abast per aconseguir assolir els objectius que ens hem marcat. Degut a la irrupció d’internet i les xarxes socials estam vivint un canvi social i cultural que implica la democratització, participació, interacció, col.laboració, accessibilitat i proximitat en tots els àmbits i per tant, també en la comunicació. Les xarxes socials han obert una finestra directa per parlar i escoltar al públic. Però no es poden deixar de banda els mitjans de comunicació tradicionals que tot i no ser imprescidindibles juguen un paper important per aconseguir un gran ressó mediàtic i donar credibilitat al nostre projecte.

Els serveis que oferim van des de la realització de l’estratègia de comunicació, la gestió de les xarxes socials, creació de continguts o de campanyes específiques, redacció de comunicats i dossiers de premsa, disseny d’identitat i editorial, pàgines web, merxandatge, relació amb els mitjans de comunicació, coordinació d’entrevistes, etc

Sense deixar de banda activitats culturals o diferents experiències que ens ajudaran a comunicar els valors de la nostra marca/projecte. També oferim un servei de formació i d’assessorament totalment personalitzat pel que fa a les diferents eines que tenim al nostre abast (wordpress, xarxes socials, eines per treballar en xarxa, mailing, etc.).

Mai caminis per el camí traçat, ja que et conduirà unicament cap a on varen anar els altres.

Graham Bell

Estratègia de comunicació

És imprescindible planificar la nostra estratègia de comunicació, fent un anàlisi de la situació actual, fixant els objectius que volem aconseguir i evaluant les accions que hem desenvolupat per assolir-los.

Gestió de xarxes socials

Ens encarregam de gestionar els perfils a les xarxes socials del teu projecte o empresa; creant contingut de valor i formant una comunitat entorn del teu projecte.

Relacions amb la premsa

Tot i viure en un món digital, no podem deixar de banda la premsa, ja que els mass media exerceixen un paper molt important. Per això ens encarregam de redactar el dossier i comunicats de premsa, gestionar entrevistes, etc.

Disseny i Identitat

La nostra imatge és tan important com el missatge que volem transmetre, així el nostre equip de disseny us pot donar un servei integral: disseny gràfic, d’identitat i editorial. A més, també podem dissenyar el merxandatge per al vostre projecte.

Pàgines Web

Per tenir una bona presència a la xarxa és necessari tenir una pàgina web on poder explicar en que consisteix el vostre projecte. Eines com WordPress permeten actualitzar la vostra web d’una manera molt senzilla, a més, t’ensenyarem a fer-ho.

Accions no convencionals

En aquests moments, si volem que el nostre projecte destaqui i provoqui l’interès del públic és necessari arriscar-se i innovar cercant accions no convencionals per comunicar els valors del nostre projecte.