COMUNICACIÓ, GESTIÓ CULTURAL & EDICIÓ

rata. cultura expandida


“En temps de canvi, els que estiguin oberts a l’aprenentatge seran els propietaris del futurs. Mentre aquells que creuen saber-ho tot estaran molt ben equipats per un món que ja no existeix.” Eric Hoffer

Diuen que quan els dinosaures s’extingiren fa 65 milions d’anys degut a la glaciació, els petits rosegadors que varen ser capaços d’adaptar-se al nou entorn varen sobreviure i continuaren evolucionant.

En els darrers anys hem vist com la irrupció de les noves tecnologies i la crisi econòmica ha fet que neixi un nou paradigma en el sector cultural on la col·laboració, l’experimentació en noves fórmules, la comunicació i el treball en xarxa són imprescindibles per a que el nostre projecte o empresa tiri endavant.
Amb aquesta filosofia neix RATA, un projecte que mescla gestió cultural, comunicació i edició amb la voluntat d’experimentar, revolucionar idees convencionals i donar una visió creativa, original, multidisciplinar i vèrsatil a tot tipus de projectes culturals.

Quins serveis oferim?


Comunicació

Servei integral de comunicació i disseny: gestió de xarxes socials, pàgines web, mailing, dossier de premsa, etc.

Llegeix més

Gestió cultural

A Rata, oferim els serveis de gestió cultural, per a tot tipus de projectes, tant en el seu inici i plantejament com en una fase més avançada.

LLEIGEIX mÉS

Edició

Som paper adictes, per això produïm tot tipus de productes dissenyats per diferents creatius en edicions limitades i que respecten el medi ambient. També t’ajudam i assessoram a produir el teu merxandatge.

LLEGEIX MÉS

Qui som


L’equip de RATA és versàtil i fet a mida depenent de les característiques del projecte o encàrrec. Comptam amb una xarxa de col·laboradors i professionals en diferents àmbits per complementar la nostra feina: fotogràfs, dissenyadors, músics, il·lustradors, productors, etc.

Edy Pons

Edy Pons és músic, i està relacionat amb el món de la música des de fa 20 anys on ha tocat el baix a bandes locals com No Children o L.A i internacionals com The Plus Nomination.

A més realitza les tasques de Road Manager o Booking a diferents bandes i ha organitzat gires internacionals per Europa i Estats Units i diferents esdeveniments relacionats amb la música.

Va cursar el taller professional de cinema de LADAT-UIB participant a l’enregistrament dels curtmetratges: Foley Artist (Toni Bestard) i 24 horas con lucía (Marcos Cabotá).

També gestiona el departament tècnic i comercial d’una empresa de construcció.

Miquel Ferrer

Miquel Ferrer és gestor cultural i editor. Tot i que és llicenciat en Dret, la seva experiència laboral s’ha centrat en el món dels llibres i la comunicació. Ha treballat en una editorial i en una llibreria com a responsable de la comunicació i gestió cultural. Va ser president del Gremi d’Editors de Balears (2010-2012)

A més, ha desenvolupat alguns projectes propis com Cultura a Casa (experiències culturals a domicili amb més de 60 propostes i 2 festivals) o Sr. Ferrer, editora de papereria on es realitzaven diferents laboratoris creatius amb distints dissenyadors per desenvolupar les col·leccions de producte.

També ha participat en diferents jornades literàries i de gestió cultural com a ponent (Converses de Formentor 2010, 2011, 2013, 2015), Interacció (Barcelona, 2013), Cultsurfing (Barcelona 2013), Pública14 (Madrid 2014).

Escriu-nos!


Si vols pots contactar amb nosaltres emplenant aques formulari.

[contact-form-7 404 "Not Found"]