S’obre el termini de presentació de propostes per a la contractació a la Revetla (fins el 5 d’octubre)

concert-3387324_1920

Avui s’ha publicat a la plataforma de contractació els plecs per a la contractació artística de la Revetla 2019. Les ofertes es podran presentar fins el 5 d’octubre a les 14h.

Pper presentar la documentació, que s’ha de presentar en paper a les oficines de Participació Ciutadana (Plaça Santa Eulàlia 9, 4a planta) o per correus notificant-ho per correu electrònic a la regidoria.

També es poden consultar els plecs a la web de Participació Ciutadana.

Als plecs podràs llegir tota la informació, però a continuació et deixam quatre consells:
– Hi ha 31 lots, un per cada actuació musical de la revetla. Podeu presentar la mateixa proposta a més d’1 lot, si creieu que encaixa (per exemple els teloners)
-Els licitadors (persones, grups o empreses) poden presentar totes les propostes musicals que vulguin.
-La proposta ha d’incloure totes les despeses de l’esdeveniment (catxet, desplaçaments, dietes, assegurança, allotjament, etc.) en el format que hi trobareu.
-Enguany per primera vegada s’inclouren criteris socials, és a dir, que a l’hora de fer la proposta podeu especificar si inclou alguna d’aquestes (transcripció en llenguatge de signes, adaptació de la música amb plataformes vibradores per a persones sordes, etc.)
Si tens dubtes ens pots escriure a santsebastia@ratacultura.com o anar a l’oficina de Participació Ciutadana (Pl. Santa Eulàlia 9, 4a planta)
Share this post