Rata Editors publicarà “La Reina dels Embulls” el primer conte de Viatge al món de n’Aina, il·lustrat per Flavia Gargiulo

viatgealmondenaina

Rata Editors presenta un nou projecte en el que duim setmanes treballant-hi, dins el mes de Maig es publicarà “Viatge al món de n’Aina: La Reina dels Embulls” el primer conte escrit per Aina Zuazaga  i il·lustrat per Flavia Gargiulo.

Ben aviat us explicarem més detalls, però us podem avançar que es tracta d’una història dirigida als primers lectors,  que viuran una aventura d’allò més divertida endinsant-se de la mà de Bigotets a un món imaginari, que ajudarà a la protagonista a recuperar les seves ilusions.

viatgealmondenaina1

Aina Zuazaga és actriu, el seu projecte més personal és Viatge el món de n’Aina,  acompanyada del seu inseperable Bigotets conta contes d’una manera desenfadada i irònica a llibreries, biblioteques, escoles i altres espais menys convencionals.

Flavia Gargiulo és il·lustradora i dissenyadora, la seva obra abarca totes les branques possibles però amb un marcat interés per l’arquitectura i la il·lustració editorial. El seu treball passa per les portades dels llibres, intervencions urbanes, projectes teatrals, publicació de fanzines i exposicions.

 

 

Share this postLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *