Rata Corner ha estat seleccionada a les jornades CultSurfing 2016

cultsurfing_2014
CultSurfing és un programa impulsat per l’Institut de Cultura de Barcelona ideat per a crear connexions entre projectes culturals singulars i que, les trobades professionals d’enguany es celebrarànb els dies 3 i 4 de novembre al Teatre Mar i Terra de Palma, gràcies a que enguany l’Ajuntament de Palma s’ha sumat a l’organització de les jornades.
L’objectiu  d’aquestes jornades és catalogar, connectar i donar visibilitat a projectes culturals singulars organitzats i/o produïts per entitats empreses, administracions, artistes, etc… en territori de parla catalana que volen ampliar el seu ressò.  A més, les Trobades Professionals són unes jornades de treball obertes als professionals de la cultura, amb l’ objectiu de posar en comú els projectes més singulars i esdevenir una plataforma que fomenti les connexions dins del sector i l’intercanvi d’idees entre disciplines, territoris i mecenatges.
Estam molt contents, ja que cada any només es seleccionen 20 projectes per aquestes trobades on es creen sinèrgies entre els diferents projectes, i els agents culturals assistents. Ho sabem bé, perquè fa uns anys, Miquel Ferrer va ser un dels representants de Cultura a Casa, projecte que també va ser seleccionat a les jornades; així que és una sort poder repetir, amb un nou projecte tan il·lusionant com és Rata Corner, que just avui fa 3 mesos que va obrir les seves portes.
A més, a la seva web podeu consultar el catàleg que editen cada any amb una selecció dels projectes que són seleccionats.
Share this postLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *