Pep Lemon celebra el seu 2n aniversari amb un concurs de disseny [1.000€ de premi!]

peplemon

Pep Lemon és un dels projectes que ens agraden a rata, un projecte local, innovador (a la vegada que senzill) i amb una forta aposta per la cultura.

Abans de que arribessin les multinacionals, hi havia multitud de fàbriques de refrescos a la nostra illa, que poc a poc vàren tancar. Així, fa tan sols dos anys Pep Lemon començava la seva aventura amb la seva llimonada natural i km 0. Poc després neixia la Pep Cola (amb polèmica amb Pepsi) i la Pep Taronja. A més, al Rata Market vàrem poder tastat la “Pep in a Box” un fantàstic prototip de pomada que esperam poder comprar aviat!

 

Des dels seus inicis, Pep Lemon dóna suport al sector cultural, cedint un 5% dels seus guanys, A més, amb la voluntat de fomentar la creativitat i sinèrgies entre projectes i marques indepents l’any passat vàren convocar un concurs per triar la cançó de l’estiu. Aquella iniciativa fou tot un èxit amb la participació de 85 grups que presentaren 120 cançons.

Ara, un any després: Pep Lemon vol reivindicar el disseny com a peça fonamental del procés creatiu i per això convida a artistes, dissenyadors, il·lustradors, creatius… a participar d’aquest concurs de disseny per celebrar el seu segon aniversari. El premi són 1.000€.

Aquí podeu consultar les bases, teniu fins el 15 de març però no badeu val la pena!

pep_poster_concurs (1)

A rata. estam molt contents de poder col·laborar amb aquesta iniciativa.

 

Share this postLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *