Festa de presentació de rata. editors amb exposició dels originals de Bàrbara Alca

rataeditors

rata editors és el projecte editorial de rata. cultura expandida. És el nostre projecte més personal, aprofitant la trajectoria familiar de més de 100 anys en el món de la impressió i edició, produïm tot tipus de productes dissenyats per diferents creatius en edicions limitades i que respecten el medi ambient.

Aquest dimarts 22 de desembre, hem preparat una festa de presentació per donar-vos a conéixer el nostre projecte: ho volem celebrar amb vosaltres i presentar-vos les nostres primeres col·leccions, a més hi haurà una exposició dels originals del fanzine colorejable de Bàrbara Alca i podreu estampar la vostra camiseta amb Casa Inundada. (millor si duis una camiseta de casa), a més la música no faltarà gràcies a Brunete Scaloppi i brindarem amb PepLemon.

Tot això al Carrer Montision 16B (a 2 minuts de la Plaça de Cort)

 

IMG_1978

Les nostres primeres col·leccions són:

////////// Sinónimodelucro #1 Coloring book de Bàrbara Alca /////////

Sinónimodelucro és la col·lecció de rata. editors coordinada per Llucia Font on tenen cabuda les propostes més experimentals, combinant nous formats i llenguatges, sempre en edicions limitades. #1 és un fanzine colorejable il·lustrat per l’artista Bàrbara Alca on trobam 16 il·lustracions del seu particular univers irònic i algun passatemps.

majorica-promoq

////// Majorica: postals amb fotografies de Miquel À. Cañellas //////

Mallorca viu un nou boom turístic gràcies a les companyies de vol low cost, al tot inclòs i als habitatatges vacacionals, amb una mirada irònica volem donar una volta a les tradicionals postals amb imatges d’aquest fotoperiodista.

/////// El Tresor dels avis. Llibreta tipogràfica de Damià Rotger ////

Llibreta tipogràfica interactiva, que ret un homenatge als darrers 100 anys de la història de la tipografia.

 

///////// Totebags Linotype, offset & Gutenberg //////////

Amb aquesta col·lecció de totebags estampades amb les nostres pròpies mans al taller de serigrafia artesanal de Casa Inundada, hem volgut retre un homenatge a la història de la impremta. Hem comptat amb fotografies del nostre arxiu familiar i el disseny de Toni Bauzá.
Vos hi esperam!
Share this postLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *