Convocatòria contractació d’actuacions artístiques Zona Restringida (Festes Sant Sebastià)

43417507_328718534551352_3920554505518710784_n

Dos dels objectius del nostre projecte del Servei d’Assessorament musical de la Revetla era organitzar activitats als diferents barris de la ciutat i generar experiències culturals més properes, per això us presentam ZONA RESTRINGIDA:

Avui s’ha publicat la convocatòria per a la contractació d’actuacions artístiques dins el cicle ‘Zona Restringida’ amb motiu de les Festes de Sant Sebastià.

La proposta es fonamenta en la idea de realitzar 5 passis de 5 microespectacles (dansa, teatre, música, circ, teatre de gest, etc.) a cada un dels 5 districtes de la ciutat. Cada un dels passis de cada espectacle es farà a un espai “no convencional” de la ciutat i/o en
aquells que donen vida a la ciutat (biblioteques, escoletes, poliesportius, oficines, comerços emblemàtics, transport públic, etc. ), amb la finalitat de dinamitzar artística i culturalment els espais coneguts per altres usos dels districtes i també els espais desconeguts que
s’amaguen dins els mateixos.

 

S’obre la contractació de:

-Cinc espectacles que hauran de realitzar 5 passis en cada un dels 5 districtes. La durada de cada passi serà d’uns 10-15 minuts.
– Una proposta d’ambientació i/o animació musical (música en directe, Dj, speaker, música enllaunada, etc.) a realitzar en cada un dels districtes, amb l’equip de so i llum inclòs, per amenitzar una plaça (o similar) que servirà de punt de trobada pels microespectacles del districte, al llarg d’aproximadament 3 hores.
Totes les activitats seran gratuïtes pels participants, que hauràn de reservar les entrades
amb anterioritat.

Podeu presentar les vostres propostes fins el 23 d’octubre. Teniu tota la informació al perfil del contractant.

Share this post