Comença l’aventura de rata editors: jornada d’estampació artesanal de serigrafia a Casa Inundada

IMG_1249

Aquestes setmanes són molt intenses, ja que estam fent feina de valent en els primers productes de rata. editors, per a que estiguin al carrer abans de Nadal, ja sabeu que som amants de la tinta i de les tècniques artesanes.

Per això, vàrem decidir parlar amb na Rosa Mascaró de Casa Inundada, per veure si seria possible passar un dia al seu taller, que ens explicàs com funciona l’estampació de serigrafia i poguessim estampar alguns productes.
Aquest, és un dels serveis que ofereix a Casa Inundada, un projecte que va obrir fa unes setmanes a Sineu i que és el primer coworking per a creatius i artistes que disposa d’un pop de serigrafia, un tòrcul i tot allò necessari per estampar. A més, d’un petit showroom i zona de taules de treball. Consultau el seu facebook per veure tots els serveis que ofereixen.
Foto 29-11-15 11 27 12
Vàrem arribar ben prest a Sineu, amb ganes d’embrutar-nos les mans i conéixer de primera mà com funciona l’estampació de serigrafia, per aquest dia vàrem decidir estampar damunt tèxtil i fer una edició limitada de totebags amb diferents dissenys de Toni Bauzà, amb fotos antigues de la impremta de la nostra família que aviat us enseyarem.
Foto 29-11-15 12 38 55
Un pic teníem fets els fotolits, tocava insolar les pantalles, i deixar-les llestes per a poder estampar. Na Rosa ens va explicar amb tot detall tots els secrets i les coses que havíem de tenir en compte a l’hora d’estampar, i va arribar el moment d’emburtar-nos les mans i començar a estampar amb el pop de serigrafia que tenen a Casa Inundada.
El resultat de les bosses ens va agradar moltíssim, i vàrem passar un dia molt divertit en un espai molt acollidor i preparat per fer feina.
IMG_1243

Estam molt orgullosos d’haver estampat de manera artesanal i nosaltres mateixos les bosses que podreu trobar les properes setmanes a :

-La fireta d’ Edicionària (dijous 3 de desembre de 19 a 23h a Comerciants de Núvols – Carrer Can Danús 3, Palma)

-Al Rata Market (des de rata. cultura expandida estam montant un mercadet d’art, disseny i artesania amb zona gastronòmica i activitats culturals el diumenge 13 de desembre a La Red (Carrer Poima 24, Can Valero – Palma)

Foto 29-11-15 19 37 05

Share this postLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *