Arriba la segona edició de Tinta Il·lustre amb més de 30 activitats dedicades a la il·lustració i al llibre infantil

afiche web

Tinta Il·lustre programa per aquest cap de setmana  a Inca més de 30 activitats relacionades amb la il·lustració amb convidats internacionals.

Avui dematí s’ha presentat la segona edició d’aquest festival organitzat per la llibreria Rata Corner i l’Ajuntament d’Inca.

 

Després de la bona acollida de la primera edició que es va celebrar el maig de 2018, la llibreria Rata Corner i l’Ajuntament d’Inca presenten la segona edició de Tinta Il·lustre, festival de l’àlbum il·lustrat i el llibre infantil a Mallorca.

La principal novetat d’enguany és la programació de la jornada professional, gràcies a la implicació d’Innside by Melià, per a il·lustradors, editors, estudiants i persones amb inquietuts creatives. Aquell dia hi haurà conferències, speedmeeting entre editors i il·lustradors, xerrades sobre creativitat i una mostra de projectes que tendrà lloc el divendres 10 de maig a l’Hotel Innside Palma Center (Carrer Font i Monteros 23, Palma)

La inscripció és gratuïta i s’ha de fer a la web del festival.

 

Enguany els participants són Ingela P. Arrhenius, Marta Altés, Lyona, Raquel Díaz Reguera, Canuzales, Miguel Bustos, Jose A. i Javier Bizarro, Mariona Tolosa Sistere, OyeMathias  i Nívola Uyá.

El cap de setmana el festival es trasllada a Inca, dins la programació del Dijous Gros, el dissabte 11 de maig de 10:30h a 19h i el diumenge 12 de maig de 10:30 a 14:30h al pati del Quarter General Luque d’Inca (Avda. General Luque s/n Inca) s’han programat tallers, contacontes, xerrades, exposicions, signatures de llibres, etc.

A més hi haurà una zona de jocs, foodtrucks i una llibreria pop up.

Enguany també hem col·laborat amb dos centres educatius l’escoleta Gianni Rodari i l’escola Nau que han treballat aquests mesos amb els àlbums il·lustrats com a eina per l’acompanyament dels infants i mostraran el resultat d’aquesta feina durant el festival a Inca.

Consultau tota la informació a la pàgina web de l’esdeveniment: www.tintailustre.com

Share this post