Neix Madkers una escola de publicitat gens convencional.

madkers

Que amics nostres possin en marxa projectes valents i de qualitat ens fa molt contents, avui volem compartir amb vosaltres Madkers: una escola de publicitat gens convencional. Enlloc de realtizar tallers o cursos teòrics, els realitzen d’una manera totalment pràctica realitzant campanyes reals. Té bona pinta, no? Idò ara us explicam alguns detalls més:

Ens agrada molt aquest nou concepte d’aprendre i ensenyar: des de la pràctica i amb la certesa de que la feina que es realitza acabarà publicada als mitjans i xarxes socials.

Per si l’enfocament no fos suficientment atractiu, han convidat a dos cracks de la publicitat a acompanyar-vos durant la definició del concepte i l’estratègia creativa de la campanya: Martí Pujolàs i Marc Torell (de l’agència Usted) . A més, l’equip el completen Toni Bauzá i Aida Moyano dos professionals amb els que hem fet feina a diferents projectes.

El GOB serà el client de la campanya que es realitzarà durant el curs, que serà del 15 de setembre al 6 d’octubre a Palma, a la seva web teniu tota la informació del curs: horaris, preus, espai on es realitza i tots els detalls del taller!

Vos recomanam que aprofiteu aquesta oportunitat d’aprendre amb un nou enfocament i amb professionals que no tenim la sort de tenir a Palma cada dia!

 

Share this post